Administratorul Sălii Polivalente din Tulcea, acuzat că a lovit un copil de 14 ani. „Nu vreau să se mai întâmple şi altor copii aşa ceva, nu este normal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urma loviturii primită de băiatul de 14 ani
Urma loviturii primită de băiatul de 14 ani

Incidentul s-a petrecut miercuri, 18 iulie, la Sala Polivalentă din Tulcea, unde se antrenează lotul naţional de volei „Speranţe”.

Mama unui băiat de 14 ani, membru al lotului naţional de volei „Speranţe”, a făcut publică imaginea cu urma loviturii pe care copilul ei a primit-o din partea administratorului Sălii Polivalente din Tulcea.

„Corecţie aplicată de I. P., administrator al Sălii Polivalente Tulcea, unui copil de 14 ani, component al lotului naţional de volei Speranţe. Mare mândrie pentru judeţul Tulcea că a dat antrenorul lotului naţional şi găzduieşte cantonamentul de pregătire, MARE RUŞINE cu asemenea individ care-şi etalează abilităţile de fost jucător de box pe spatele unui copil”, scrie revoltat părintele.

Contactată de reporterii „Adevărul”, mama băiatului a explicat cum s-a petrecut incidentul. „Copiii erau la Sala Polivalentă din Tulcea unde lotul naţional de Speranţe se antrenează. Băiatul s-a dus să bea apă, iar în faţa dozatorului era un ochi de apă, a alunecat, s-a sprijinit de dozator, iar dozatorul s-a înclinat spre perete, iar în secunda 2 a venit palma pe spate, palmă aplicată de administratorul sălii. Mai era un coleg cu el, ceilalţi erau pe teren.”

Femeia spune că soţul ei i-a cerut explicaţii administratorului care iniţial a negat incidentul, apoi şi-a cerut scuze pentru lovitură.

„Aştept să mergem la medicină legală, să scoatem un certificat medico-legal, mergem la poliţie şi îi sesizăm şi pe şefii lui ierarhici. Nu vreau să se mai întâmple şi altor copii aşa ceva, nu este normal”, mai spune mama băiatului.

Pe aceeaşi temă:

Dobrogea, la o lună de la apariţia pestei porcine africane: zeci de mii de porci ucişi, sate în carantină, sute de păgubiţi

VIDEO Incident naval la Sulina. Hotel plutitor scăpat de sub control în momentul acostării

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite