Accident mortal în Tulcea. O şoferiţă a intrat într-un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa SAJ Constanţa
Sursa SAJ Constanţa

O femeie a murit într-un accident rutier în judeţul Tulcea. Şoferiţa a intrat într-un copac de pe marginea drumului, izbindu-se lateral stânga de acesta.

Poliţia Tulcea a anunţat că în cursul zilei de miercuri, 14 aprilie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu un copac, pe DN22, din direcţia Topolog către Saraiu.

În urma sesizării, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie, 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Din primele verificări a rezultat faptul că un autoturism condus de o femeie de 52 de ani din localitatea Dăeni a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat decesul femeii de 52 de ani.

„Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii accidentului“, precizează Poliţia. 

Accident rutier în Tulcea Dăeni Topolog Sursa IPJ Tulcea

Sursa IPJ Tulcea 

Pe aceeaşi temă: 

Şoferiţă de 59 de ani, moartă într-un accident rutier. Maşina s-a izbit de un copac 

O ambulanţă a intrat într-un copac. Şoferul şi asistenta medicală au fost răniţi

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite