Încep lucrările de asfaltare a drumului Tulcea – Constanţa. Vezi aici când!

Încep lucrările de asfaltare a drumului Tulcea – Constanţa. Vezi aici când!

Drum Tulcea - Constanţa

Miercuri, la sediul Instituţiei Prefectului-judeţul Tulcea, a avut loc o întâlnire informală a prefectului Lucian Simion cu reprezentanţii S.C. VEGA 93 Galaţi şi Direcţia de Drumuri şi Poduri Constanţa, ce a vizat stadiul lucrărilor de Refacere sistem rutier DN 22 (2 Cantoane – Constanţa) inclus în Programul de Investiţii şi Reparaţii Capitale începând cu anul 2011. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Până la momentul de faţă, a fost instalată staţia de asfalt în comuna Tariverde, judeţul Constanţa şi s-a stabilit ca termen de începere a lucrărilor de asfaltare data de 16 iulie 2012.
Totodată, reprezentanţii firmei şi-au luat angajamentul ca până la data de 15 august 2012 să asfalteze o porţiune de aproximativ 24 de kilometri de drum naţional din totalul de 60, 400 de kilometri.
În prezent se fac demersuri la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii pentru finanţarea, în continuare, a diferenţelor de lucrări ce vor fi efectuate pe restul de drum naţional. Următoarea întâlnire pe această temă a fost programată pentru perioada 10-15 august 2012.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările