Încă un poliţist din Tulcea este bolnav de Covid-19. Este chiar şeful Poliţiei Municipiu. Anchetă epidemiologică în curs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un al doilea poliţist din Tulcea a fost depistat cu Covid-19, la câteva zile după înregistrarea primului caz din cadrul Poliţiei Tulcea. Este vorba despre şeful Poliţiei Municipiu, comisarul-şef Cristian Lădaru.

„La data de 8 mai a.c., un alt poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea a fost depistat pozitiv cu COVID 19“, a anunţat Amalia Ignatencu, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea. 

Acesta este chiar şeful Poliţiei Municipiu, comisar-şef Cristian Lădaru. 

Ignatencu a specificat că în acest moment se desfăşoară o anchetă epidemiologică, „care va stabili toate aspectele“. 

Primul poliţist tulcean bolnav de Covid-19 a fost descoperit miercuri, 6 mai.

„Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecţia personalului, cum sunt modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de dezinfectare, comanda Inspectoratului a dispus măsura dezinfectarii sediului IPJ. Acţiunea va avea loc la 7 mai.

Amalia Ignatencu a precizat că acest prim poliţist care a fost depistat pozitiv nu desfăşura activităţi operative în teren. Din start s-a declanşat o anchetă epidemiologică pentru a se vedea cu cine a luat contact omul legii.

În judeţul Tulcea fuseseră depistate pozitiv cu noul coronavirus 62 persoane, conform Grupului de Comunicare Strategică. 

Pe aceeaşi temă: 

Un poliţist din Tulcea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

O femeie care nu a respectat izolarea la domiciliu, prinsă de poliţişti şi plasată într-un centru de carantină

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite