În amintirea victimelor consumului de droguri: zeci de lampioane plutitoare pe lacul Ciuperca

În amintirea victimelor consumului de droguri: zeci de lampioane plutitoare pe lacul Ciuperca

În amintirea victimelor consumului de droguri FOTO CPECA Tulcea

Sub sloganul “În viaţă sănătatea are prioritate, nu drogurile! Victimele consumului de droguri nu mai au priorităţi, doar lumânări aprinse. Tu ce priorităţi ai?”, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Tulcea a organizat miercuri, între 19.30- 20.00, un eveniment de marcare a Zilei Internaţionale de Luptă împotriva Traficului şi Consumului Ilicit de Droguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul a coincis cu finalizarea Campaniei Naţionale „Prea rebel să fii condus!“, spun reprezentanţii Centrului.

În zona lacului Ciuperca, voluntarii au organizat o expoziţie cu lucrări tematice - desene şi picturi ale elevilor participanţi la concursul naţional „Mesajul meu antidrog“, dar şi lucrări realizate de persoane private de libertate cu istoric în consumul de droguri, din cadrul Penitenciarului Tulcea.

De asemenea, voluntarii s-au implicat şi în aprinderea şi lansarea pe apă a unui număr de 30 de lampioane plutitoare, în memoria victimelor consumului de droguri şi ca solidaritate în lupta antidrog.

Mai citiţi şi:

11 elevi tulceni predispuşi la consum de droguri, parte din intervenţia „FRED“

„Necenzurat“, un proiect antidrog pentru elevi, părinţi şi profesori

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările