Zeci de percheziţii DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. „Tovarăşii“ unui personaj important, vizaţi de anchetă

Zeci de percheziţii DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. „Tovarăşii“ unui personaj important, vizaţi de anchetă

FOTO Arhivă

Procurorii DIICOT au descins miercuri dimineaţa la mai multe adrese pentru percheziţii într-un dosar de trafic de droguri. Vizaţi de anchetă ar fi şi „tovarăşii” de petreceri ai lui Ionuţ Nasleu, director al societăţii Pieţe SA şi fost consilier personal al primarului Timişoarei, Nicolae Robu.

Amplă operaţiune a procurorilor DIICOT, care au descins miercuri la aproape 30 de adrese din Timiş şi Bihor. Procurorii caută probe într-un dosar de trafic de cocaină. Potrivit pressalert.ro, peste 40 de persoane urmează a fi duse la audieri. Aceeaşi sursă mai arată că printre cei vizaţi de ancheta DIICOT sunt şi Lucian Boncu şi Alin Huc, doi „tovarăşi” de chefuri ai lui Ionuţ Nasleu, director al societăţii de pieţe din Timişoara, fost consilier personal al primarului Nicolae Robu, fost vicepreşedinte ANRP, fost ofiţer SRI şi fost senator PRM. Nasleu a fost filmat într-un club de manele când îl plătea cu euro pe un manelist ca să le dea dedicaţii lui Boncu şi Huc (zis Oiţă).

Vom reveni cu amănunte

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: