Zece drumuri judeţene din Timiş sunt sau urmează să intre în şantier. Proiectele însumează 145 de milioane de lei

Zece drumuri judeţene din Timiş sunt sau urmează să intre în şantier. Proiectele însumează 145 de milioane de lei

Drum judeţean în Timiş

Zece drumuri judeţene din Timiş sunt în reabilitare sau urmează să fie refăcute. Valoarea totală a proiectelor se ridică la 145 de milioane de lei.

Cea mai mare parte a banilor vine din fonduri guvernamentale, în timp ce un procent de 30 la sută din fonduri este asigurat de Consiliul Judeţean.
 
Una din cele mai importante investiţii este la Moşniţa, spune preşedintele CJT, Călin Dobra.

“Lărgirea la patru benzi Timişoara – Moşniţa, un proiect de aproximativ 28 de milioane de lei care este în procedura de achiziţie publică pentru execuţia lucrărilor. Au fost depuse patru oferte, Comisia de Evaluare analizează şi sper ca într-o perioadă foarte scurtă să desemnăm câştigătorul. Un alt proiect, sporirea capacităţii de circulaţie pe drumul judeţean Centura ocolitoare – Aeroport, pentru care dorim transformarea lui de la două benzi la patru benzi de circulaţie, un proiect de 15 milioane de lei aflat în aceeaşi situaţie – evaluarea ofertelor pentru execuţie”, a declarat Dobra.
 
Călin Dobra a mai anunţat că a fost finalizată şoseaua dintre Valea Lungă şi Cliciova. Totodată, sunt efectuate lucrări şi între Lucareţ şi limita judeţului Arad, la drumul dintre Roviniţa şi Gherman, dintre Şipet şi Folia şi la cel dintre Sânmartinul Sârbesc şi cel Maghiar.
 
În faza de licitaţie sunt şoseaua dintre DN6 şi Săcălaz, dintre Bazoşu Nou şi Recaş şi drumul dintre Seceani şi Fibiş.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: