VIDEO Primul videoclip al copiilor de la Peregrinii, filmat pe şantierul arheologic din Piaţa Sf.Gheorghe

VIDEO Primul videoclip al copiilor de la Peregrinii, filmat pe şantierul arheologic din Piaţa Sf.Gheorghe

Concertul Peregrinii din curtea Casei Artelor

Micii muzicieni de la Peregrinii, deja o trupă cunoscută în Timişoara, a lansat, în cadrul evenimentului Imaginarium, primul lor videoclip.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peregrinii au oferit un concert în curtea Casei Artelor din Timişoara, care s-a încheiat cu prezentarea videoclipului piesei “The Dragonbon Comes”.

Deşi concertul din curtea fostei biblioteci Klapka a fost udat de două reprize de ploaie, nimeni nu a plecat acasă. Spectatorii şi-au mutat scaunele pe marginea curţii, cât şi în “lojele”de la etaj.

“Videoclipul a fost filmat în patru locaţii: În adevărata locaţie a tavernei Soarele de Aur, aflată în Casa cu Lei, din Piaţa Unirii, pe şantierul arheologic din Piaţa Sfântul Gheorghe, unde apar şi adevăraţii arheologi, cât şi în Bastionul Tereza. A patra locaţie este sediul actual al Peregrinilor. Am înregistrat profesionist”, a declarat Robi Kohl, coordonatorul musical al Peregrinilor.

Trupa Peregrinii are la activ peste 60 de concerte. Piesa “The Dragonbon Comes” a fost adaptată în stilul Peregrinilor, ca o baladă medievală. Este una dintre piesele grele ale copiilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările