VIDEO Vandalism în tramvaiul 2. Camera de supraveghere a surprins momentul în care un călător loveşte uşa cu piciorul

VIDEO Vandalism în tramvaiul 2. Camera de supraveghere a surprins momentul în care un călător loveşte uşa cu piciorul

FOTO VIDEO STPT

Două tramvaie au fost vandalizate în Timişoara, la sfârşitul săptămânii trecute. Un călător a lovit cu piciorul uşile tramvaiului.

În data de 16 martie a fost vandalizat un tramvai Armonia, care circula pe linia 1. Mai exact, la ora 07.05, o persoană neidentificată care se afla în exterior a aruncat cu o piatră în geamul lateral al tramvaiului, în timp ce acesta se afla în mers. 
 
Evenimentul s-a produs în apropierea Colegiului Tehnic de Vest, în cartierul Iosefin, iar tramvaiul se afla pe direcţia de mers spre staţia Meteo. 
 
În data de 17 martie, la ora 20.30, un călător aflat în tramvaiul Armonia ce rula pe linia 2 a lovit cu piciorul uşile tramvaiului, acestea fiind total avariate. În momentul incidentului, tramvaiul se afla în staţia Prinţul Turcesc. 
 
Ambele evenimente au fost raportate secţiilor de poliţie 1 şi 3, pentru identificarea celor care au vandalizat tramvaiele. 

"Din cauza actelor de vandalizare, cele două tramvaie au fost retrase din traseu în depoul de pe Bulevardul Dâmboviţa, pentru reglementarea problemelor tehnice. Cele două mijloace de transport în comun se află şi în prezent în depou, urmând să fie reglementate cât mai curând problemele tehnice, pentru a reintra în traseu”, au transmis cei de la STPT.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: