VIDEO Tinerii filmaţi cum fură cu tupeu dintr-o alimentară, prinşi după apelul făcut pe Facebook de „vânătorul de hoţi“

VIDEO Tinerii filmaţi cum fură cu tupeu dintr-o alimentară, prinşi după apelul făcut pe Facebook de „vânătorul de hoţi“

Hoţii din Timişoara, găsiţi după apelul făcut pe Facebook de Cristian Brâncovan FOTO Facebook

Trei hoţi din Timişoara, care au furat 850 de lei dintr-un magazin alimentar din centrul oraşului, au fost prinşi de Poliţie după ce imaginile cu atacul, surprinse de camerele de supraveghere, au fost publicate pe pagina de Facebook a „vânătorului de hoţi”, Cristian Brâncovan. În speranţa că îşi va retrage plângerea, mama unuia dintre hoţi s-a dus să îi returneze banii păgubitului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ne mobilizăm să-i găsim pe hoţi? Au plecat în fugă cu 850 de lei din casa de marcat a unui magazin din centru (str. Piatra Craiului), chiar dacă erau filmaţi. Secţia 1 nu-i ştie, dar cu distribuirile voastre sigur îi găsim cu nume, prenume şi profil de Facebook”, a scris luni, pe pagina sa de Facebook, timişoreanul Cristian Brâncovan, cunoscut pentru campania derulată împotriva hoţilor de buzunare.

În mai puţin de 24 de ore, imaginile cu hoţii au devenit virale, iar autorii furtului au fost identificaţi, mama unuia dintre hoţi restituind prejudicial în speranţa că păgubitul îşi va retrage plângerea. „Hoţii au fost identificati cu ajutorul vostru. Mama unuia dintre hoţi s-a prezentat cu banii la magazin, în aceasta dimineaţă, în speranţa ca patronii i-ar putea ierta, lucru ce nu s-a întâmplat, împăcarea înlăturând răspunderea penală, însă patronii nu au acceptat banii. Secţia 1 cercetează în continuare cazul, cât timp reprezentanţii magazinului nu-şi retrag plangerea. Vă mulţumesc pentru impresionanta mobilizare de 3000 de distribuiri, ce a făcut mesajul meu vizibil către peste 100.000 de oameni, astfel încât în câteva ore hoţii au fost identificaţi, iar prejudiciul este ca şi recuperat”, a anunţat Cristian Brâncovan, pe pagina sa de Facebook marţi dimineaţa.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările