VIDEO Timişorenii Kamelia & George Hora concertează în Italia, la Tivoli şi Roma

VIDEO Timişorenii Kamelia & George Hora concertează în Italia, la Tivoli şi Roma

Afişul din Tivoli cu Kamelia şi Hora

Fraţii Kamelia şi George Hora au început anul în forţă. Ei lucrează intens la câteva single-uri noi, iar după mai bine de patru ani de prezenţă pe scena muzicii din România, au parte de primul turneu în afara graniţelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kamelia şi George Hora au fost invitaţi să concerteze pentru prima oară pentru fanii din Italia, la Tivoli şi Roma, într-unul din cele mai mari cluburi din zonă. Concertele timişorenilor, care au fost remarcaţi în special cu sing-ului “Prima oară”, care este ascultă deja şi de iubitorii muzicii de discotecă din Europa, vor avea loc în acest week-end.
 
Kamelia a început să cânte la doar 14 ani, iar la 15 ani deja scotea un album cu George. Marea schimbare a celor doi fraţi a apărut în 2009 odată cu lansarea melodiei „Change" impreuna cu Puya.
 
Producătorul, cântăreţul şi compozitorul George Hora spune că succesul său este rodul unor sacrificii personale uriaşe pe care orice tânăr care vrea să devină artist ar trebui să le aibă în vedere. „Eu nu am fost în cluburi ca adolescent, nu am trăit ce au trăit alţii în jurul meu pentru că nu am simţit nevoia asta. Mi-am concentrat banii şi timpul pe altceva”, a spus timişoreanul.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: