VIDEO Tânără bătută cu sălbăticie de două surori gemene. Una dintre agresoare, repetentă cu nota 2  la purtare. Atenţie, imagini şocante!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două surori gemene din comuna Checea (Timiş) lovesc o tânără FOTO Facebook/Zamela Octavian Iasmin
Două surori gemene din comuna Checea (Timiş) lovesc o tânără FOTO Facebook/Zamela Octavian Iasmin

Imagini şocante, cu două adolescente care bat o fată de vârstă apropiată, au devenit virale pe Facebook. Din imagini se poate vedea cum agresoarele au pus-o pe tânără la pământ şi au lovit-o peste faţă. La un moment dat, victima este scuipată. „Eu nu iau bătaie de la nimeni”, spune la un moment dat una din agresoare, care are certificat de elev cu nevoi speciale şi care a fost exmatriculată din cauza problemelor de comportament.

Imagini de o violenţă extremă au fost postate vineri, de un timişorean, pe reţeaua socială Facebook. Din imaginile cu un puternic impact emoţional se poate vedea cum o adolescentă este bătută cu sălbăticie de alte două tinere. Condiţiile în care a avut loc agresiunea nu sunt foarte clare, dar din imagini se înţelege că victima este bătută din răzbunare, după ce una dintre agresoare ar fi fost bătută.  

Filmuleţul a devenit viral pe Facebook, iar potrivit internauţilor, agresoarele sunt eleve la Liceul Emanoil Ungureanu. Directorul liceului, Ioan Gheorghe Bândariu, a declarat pentru „Adevărul” că a văzut imaginile şi a recunoscut-o pe una dintre eleve, care a fost până anul trecut elevă a Liceului Emanoil Ungurueanu, dar a fost exmatriculată după ce a încheiat anul cu media 2 la purtare. Directorul liceului a mai spus că eleva respectivă a avut, din cauza problemelor de comportament, certificat de elev cu nevoi speciale, beneficiind şi de tratament neuropsihiatric.

Potrivit reprezentaţilor Poliţiei Timiş, incidentul a avut loc în vara acestui an, când victima celor două fete a depus o plângere pentru loviri şi alte violenţe. După aproximativ trei săptămâni, victima s-a prezentat cu părinţii la Poliţie şi a retras plângerea.  

Atenţie, imagini şocante! Elevă bătuta cu sălbăticie de două surori gemene

Potrivit informaţiilor „Adevărul”, cele două agresoare sunt de etnie romă şi sunt din comuna Checea. Potrivit primarului din Checea, fetele provin dintr-o familie bună, în care tatăl are studii medii. „Nu le ştiu să fie agresive. Sunt unele dintre familiile care au condiţii destul de bune”, a declarat primarul din Checea, Alin Dorin Liviu. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite