VIDEO Taboo, de la Black Eyed Peas, la Timişoara

VIDEO Taboo, de la Black Eyed Peas, la Timişoara

Taboo, primul din dreapta. FOTO: facebook.com/TabooExperience

Unul dintre membrii celebrului grup Black Eyed Peas se va afla în acest weekend la Timişoara. Pe vremea când formaţia era una de hip-hop, înainte de a adopta elementele de R&B, pop şi dance care i-au făcut atât de populari astăzi, Taboo era MC-ul trupei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acum, când Black Eyed Peas au luat o pauză pentru ca fiecare membru să-şi urmeze proiectele personale, Taboo vine la clubul Heaven din Timişoara, pentru un concert programat sâmbătă. Taboo a câştigat, împreună cu The Black Eyed Peas, unul dintre cele mai iubite şi apreciate grupuri de pe mapamond, nu mai puţin de şase premii Grammy, având peste 56 de milioane de albume vândute în lumea întreaga. Pe numele său adevărat Jaime Luis Gomez, americanul născut la Los Angeles dintr-un tată mexican şi o mamă indiană din tribul Shoshone, Taboo este un talentat dansator, autor şi designer, a fost de asemenea ambasador cultural, a intrat şi în lumea actoriei, jucând în trei filme, şi este pe deasupra şi filantrop şi familist.
 
După pauza pe termen nedeterminat anunţată de Black Eyed Peas la sfârşitul lui 2011, Taboo a început să cuteriere lumea cu spectacolul „Taboo Experience Live”, prin care oferă publicului o experienţă completă, incluzând, pe lângă un „DJ set”, şi propriile sale producţii muzicale, show-uri de dans şi interacţiune cu publicul.
 
Reprezentaţia din Clubul Heaven este programată sâmbătă, la ora 22.30. Biletele pot fi achiziţionate de la Heaven Outdoor Club, Cafe de Paris şi Park Place, iar preţul este de 25 de lei dacă cumperi în avans şi 35 de lei în seara evenimentului. Înainte de a junge la Timişoara, Taboo va concerta vineri, în jurul orei 1.00, în clubul Le Gaga din Bucureşti, unde biletul costă 50 de lei.
 
DIn clipul de mai jos vă puteţi face o idee despre ce înseamnă The Taboo Experience:
 
citeste totul despre: