VIDEO Seiful Primăriei Giulvăz a fost găsit în râul Timiş. Lipsesc 30.000 de lei

VIDEO Seiful Primăriei Giulvăz a fost găsit în râul Timiş. Lipsesc 30.000 de lei

Seiful a fost găsit în râul Timiş

Seiful greu de 300 de kilograme, care a fost furat la finalul anului 2008, a fost găsit în râul Timiş. A fost nevoie de scafandrii pentru scoaterea seifului, dar înăuntru nu mai era niciun leu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din 2008 poliţiştii încearcă să rezolve cazul unui jaf petrecut la Primăria Giulvăz. Atunci, Hotii au venit cu o maşină, au deschis poarta şi au pătruns în curtea primăriei, unde au forţat un geam şi au intrat în biroul de contabilitate, unde au smuls seiful greu de 300 de kilograme şi au dispărut cu 30.000 de lei. O parte din bani trebuiau să ajungă chiar ziua următoare la angajaţii primăriei şi profesorii din comună, mai ales că era ziua de salariu.

Oamenii legii au reuşit să îi depisteze pe hoţii care au furat seiful, dar aceştia, până zilele trecute, au refuzat să colaboreze cu anchetatorii. Poliţiştii au reuşit să afle de la hoţi unde a fost aruncat seiful.Cu ajutorul pompierilor, poliţiştii au localizat seiful în râul Timiş, dar caseta de valori a fost găsită goală. Ancheta continuă.


   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările