VIDEO Scandalos! O haită de şase hoţi din buzunare, filmată cum dă lovitura într-un tramvai din Timişoara. Victima bandiţilor, un bătrân furat de 250 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoara se confruntă cu un val de furturi din buzunare fără precedent. Cetăţenii sunt de-a dreptul terorizaţi de câteva grupări de hoţi care acţionează pe mijloacele de transport în comun. Oamenii au început să reacţioneze şi să îi dea în vileag pe hoţi. O grupare formată din patru bărbaţi şi două femei a fost filmată cum acţionează ziua în amiaza mare într-un tramvai din Timişoara.

Timişoreanul Cristian Brâncovan a postat zilele trecute, pe Facebook, un filmuleţ în care prezenta o bandă de hoţi de buzunare care se pregătea să dea lovitura pe autobuzul 33. „Doar Poliţia nu se întâlneşte cu hoţii din buzunare. Profitând de vremea bună, stând la o bere pe o terasă din Calea Şagului (ieri), am observat 3 barbaţi şi 3 femei, împărţindu-şi banii dintr-un portofel proaspăt prădat. Cum au făcut asta timp de aproximativ 3 minute, am apucat să îmi dau seama că e vorba de celebra reţea de hoţi şi tâlhari ce acţionează în mijloacele de transport în comun şi am reuşit să-i filmez, destul de clar, pe unii dintre ei, în timp ce se îndreptau spre următorul autobuz, în căutare de noi victime”, a scris timişoreanul pe Facebook. 

După filumeţul cu hoţii de buzunare postat pe internet, acelaşi timişorean i-a filmat şi pus pe Facebook pe doi poliţişti care stau în maşină şi păzesc pasajul Michelangelo, inaugurat în urmă cu un an, de ziua primarului Nicolae Robu. Joi seara, timişoreanul a postat pe internet un nou filmuleţ, de această dată realizat de un cetăţean care în trecut a căzut victimă hoţilor de buzunare. Timişorean a filmat banda formată din patru bărbaţi şi o femeie cum acţionează pe una din cele mai circulate linii de tramvai din oraş.

Din imagini se poate vedea cum hoţii aşteaptă sosirea tramvaiului în staţie. Înregistrarea arată cu hoţii se urcă în tramvai cu o plasă goală în mână. Din imagini se vede că la scurt timp după urcarea hoţilor în tramvai, plasa a „cules” un portofel. Potrivit timişoreanului care a realizat înregistrarea, victimă a căzut un bătrân căruia i s-au furat 250 de lei.

În urmă cu două săptămâni, fostul prefect de Timiş, Ovidiu Drăgănescu s-a revoltat pe Facebook după ce tatăl său a căzut victima hoţilor de buzunare pentru a zecea oară. „Este a zecea oară când tatăl meu e jefuit în tramvai în Timişoara. De data asta a urcat în staţia din Piaţa Traian spre centru. Cinci hoţi, 4 bărbaţi şi o femeie, profitând de bătrâneţea şi boala lui i-au tăiat punga în care se afla geanta şi au luat portmoneul. De data asta negăsind nimic l-au returnat. Primăria, poliţia locală, poliţia municipiului ce fac?? Sunt buni doar pentru a pune amenzi pe parbrize? Altceva nu ştiu să facă sau nu au curaj? Se aude? Ce noroc aveţi că nu mai sunt prefect!”, a scris Drăgănescu, pe Facebook.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a admis că problema hoţilor de buzunare este una reală, dar a spus că „niciunde în lume poliţiştii nu pot fi peste tot în acelaşi timp”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite