VIDEO Sătenii au făcut langoşi şi sandwich-uri pentru poliţiştii care-l caută de 24 de ore pe criminalul colegului lor

VIDEO Sătenii au
făcut langoşi şi sandwich-uri pentru poliţiştii care-l caută de 24 de ore pe criminalul colegului lor

Langoşi şi sandwichuri pentru poliţişti FOTO Adevărul / D.Dancea

Cei din familia Toma, care au încercat să-i acorde duminică ajutor poliţistului împuşcat, i-au servit azi cu langoşi şi sandwici pe poliţiştii aflaţi în căutarea criminalului.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO


După tragedia cu poliţistul împuşcat, o familie din Izvin, care locuieşte vizavi de locul crimei şi care a încercat să îi ofere primul ajutor victimei, a făcut gest frumos faţă de oamenii de ordine.

Oamenii au făcut langoşi şi sandwich-uri pentru poliţiştii care participa la acţiune şi sunt obosiţi şi ei dupa 24 de ore de căutări.

Femeia din Izvin care i-a acordat primul ajutor poliţistului împuşcat spune că a trăit clipe groaznice. Angelica Toma povesteşte că atât ambulanţa, cât şi forţele de intervenţie au venit abia după o oră în sprijinul poliţiştilor din Recaş. 

 
 “Eram în pat! Şi am auzit primele două împuşcături. Am ieşit din cameră, la drum! Am băgat fata înăuntru şi atunci poliţaiul o strigat <> şi mi-o făcut semn încolo. Şi atunci normal că m-am dus, era poliţaiul picat jos. Ei fugeau după infractor şi eu am rămas cu el acolo, să-i dau primul ajutor, să sun la salvare. Se trăgeau focuri de armă ca în Vestul sălbatic. Mi-a fost frică că împuşcă fata, fata s-a speriat, degeaba am trimis-o acasă că nu o mai vrut, când o văzut cum se trage. S-a prins de pom şi a rămas acolo. O venit băiatul şi am dat primul ajutor la domnul poliţai. Am sunat la Salvare, la Poliţie, că am zis că îl prinde. Dar îmi pare foarte rău, poliţia a venit cam târziu! Şi poliţia şi salvarea au venit cam târziu. Cred că a fost după o oră, foarte târziu!”, spune Angelica Toma.
 

Vesta antiglonţ l-ar fi putut salva pe poliţistul Cristian Amariei. „Cum se poate apăra un poliţist cu pieptul gol şi cu pistol vechi de 45 de ani?”

Ucigaşul poliţistului din Timiş, încă liber. Căutările sistate pe timpul nopţii au fost reluate: „Este rănit destul de serios”

VIDEO Prima reacţie a Poliţiei Române în cazul poliţistului ucis în misiune. Carmen Dan: „Se întâmplă şi astfel de tragedii”

Reacţia lui Traian Berbeceanu după uciderea unui poliţist aflat în misiune: „Nu, doamnă ministru. Colegul nostru nu avea echipament de protecţie”

Fugarul care a împuşcat mortal un poliţist este recidivst. A fost condamnat la 16 ani de închisoare şi era urmărit pentru că a atacat un fermier cu cuţitul

Filmul evenimentelor în cazul poliţistului din Timiş împuşcat mortal. Fugarul s-a ascuns într-o casă de unde a deschis focul

Cine este poliţistul împuşcat mortal de un tâlhar dat în urmărire generală. Avea 44 de ani şi era tatăl a doi copii

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: