VIDEO S-a întors vedeta dintr-o lungă călătorie. Mii de persoane vor urmări în direct viaţa berzelor de la Cărpiniş

VIDEO S-a întors vedeta dintr-o lungă călătorie. Mii de persoane vor urmări în direct viaţa berzelor de la Cărpiniş

Prima barză a revenit la Cărpiniş FOTO Wildlife Romania

Wildlife Romania a revenit cu transmisia live din cuibul de la Cărpiniş (judeţul Timiş) odată cu sosirea “acasă” a primei berze.

De doi ani, viaţa unei familii de berze care şi-a făcut cuibul pe o casă din Cărpiniş, poate fi urmărită în direct pe Internet, prin intermediul transmisiilor live realizate de Wildlife România. 
 
După o îndelungat călătorie, prima dintre berze s-au întors în cuibul lor din România. Este aşteptat să sosească zilele viitoare şi perechea acesteia.

Se ştie că o pereche foloseşte mai mulţi ani la rând acelaşi cuib. Unele cuiburi pot atinge o vechime de câteva decenii. Ela şi Cris şi-au construit cuibul pe o casă.
 
Cei doi au devenit vedete pe Internet, cuibul lor de lângă Timişoara fiind mononitorizat 24 de ore din 24, imaginile fiind transmise în acelaşi timp pe un portal web, pe Youtube şi pe Facebook.

Mii de persoane interacţionează cu transmisiunile live, lasă comentarii, "likeuri" şi "inimioare". 
 
Wildlife România monitorizează 24 de ore din 24 cuibul de barză albă din localitatea Cărpiniş, de lângă Timişoara. Imaginile care surprind viaţa de zi cu zi a berzei sunt transmise pe un portal web, pe Youtube şi pe Facebook.
 
 
Wildlife Romania este un proiect elaborat de Cristian Ilea şi pus în practică de Wild Watch Romania. Asociaţia Wild Watch are ca obiectiv principal dezvoltarea comunicării şi educarea publicului prin intermediul imaginilor filmate şi a fotografiei. 

Citeşte şi:

VIDEO Condiţii meteo teribile pentru barza revenită în cuibul de la Cărpiniş. Prima noapte a stat în zăpadă şi frig

VIDEO Big Brother dintr-un cuib de barză albă. Cum şi-a sacrificat mama Ela puiul cel mic şi slab în direct pe Internet

Spectacolul naturii cu Ela şi Cris, două berze superbe care şi-au făcut cuib pe o casă din Cărpiniş LIVE VIDEO

Ce se întâmplă cu berzele care au fost surprinse de iarna din România. “Dacă o barză coboară din cuib şi nu mai fuge de om, are nevoie de ajutor”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: