VIDEO Reacţia lanţului de farmacii Catena după moartea Stelei Popescu

VIDEO Reacţia lanţului de farmacii Catena după moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a fost timp de 15 ani parte a "familiei Catena"

Lanţul de farmacii Catena a postat pe pagina de Facebook a companiei un mesaj de condoleanţe după moartea Stelei Popescu, îndrăgita actriţă, care a fost şi imaginea lanţului de farmacii în mai multe spoturi şi afişe publicitare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marea actriţă Stela Popescu a murit, joi, la vârsta de 81 de ani. La scurt după ce ştirea privind decesul actriţei a făcut înconjurul ţării, lanţul de farmacii Catena, a căror imagine a fost Stela Popescu, a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj de condoleanţe.

„Mare durere în familia Catena: cunoscuta artistă Stela Popescu s-a stins azi din viaţă, la vârsta de 81 de ani. Distinsa şi iubita actriţă Stela Popescu a făcut parte din familia Catena timp de 15 ani. Ea va rămâne veşnic în inimile noastre! Catena este alături de familia îndurerată”, au transmis reprezentanţii companiei pe pagina de Facebook Catena - Farmacia Inimii.

Într-un interviu acordat recent site-ului dcnews.ro, Stela Popescu a povestit cum a ajuns să fie imaginea farmaciilor Catena şi ce propuneri a primit după ce lumea a început să o identifice cu lanţul de farmacii. „Această societate cu noi s-a comportat foarte frumos. Se munceşte corect, puţin: avem 4-5 producţii pe an, maximum. În rest ce să vă spun, e perfect. Există în spate o întreagă echipă. Este o redacţie a unei reviste, cu oameni care scriu, fac scenarii, care asistă la filmare. E o echipă care munceşte, cu regizori. E organizat totul. Toată lumea crede că eu primesc de la Catena gratis toate medicamentele. Îmi dă lumea telefoane să le dau cărucioare, dar nu depind de mine. Vor să le pun pile şi la medicamente şi la tot. Noi avem un fel de exclusivitate, am promis de la început că nu mai facem altceva. Avem o singură societate, care se ocupă de noi, nu amestecăm lucrurile" a spus Stela Popescu, potrivit sursei amintite.

Reclamă cu Stela Popescu şi Sebastian Papaiani, interzisă pe TV

În anul 2014, CAN a interzis pe TV difuzarea unei reclame Catena cu Stela Popescu şi Sebastian Papaiani în roluri principale. Potrivit paginademedia.ro, spotul a fost interzis pentru că încălca legislaţia în audiovizual prin faptul că două personalităţi fac publicitate la medicamente şi servicii medicale. 

citeste totul despre: