VIDEO O rablă folosită pentru deszăpezire a rămas împotmolită la Lugoj. Puteţi vedea ce epave are oraşul din vestul României

VIDEO O rablă folosită pentru deszăpezire a rămas împotmolită la Lugoj. Puteţi vedea ce epave are oraşul din vestul României

Masina de deszapezit la Lugoj

Un camion scos la deszăpezirea în oraşul Lugoj a trebuit împins de mai mulţi cetăţeni. Acum este de râsul utilizatorilor de Facebook.

Nu doar Timişoara a fost luată prin surprindere de prima ninsoare din acest an, ci şi Lugojul. Din imaginile postate pe Facebook, se vede cum una dintre utilajele scoase la deszăpezire este împinsă de cetăţeni..
 
Este vorba de un camion Raba, fabricată cel mai probabil la începutul anilor ’90, care avea o cisternă cu material antiderapant, în partea din faţă lamă pentru îndepărtarea zăpezii.
 
Din imaginile filmate se vede cum un grup de cinci persoane împing camionul care pur şi simplu nu putea înainte din cauza carosabilului îngheţat.
 


Flota de deszăpezire care acţionează şi anul ăsta la Lugoj este una foarte învechită. Lăsând la o parte că primul camion şi-a făcut apariţia după la aproape 24 de ore de când a început sa ningă, pe unele străzi nu a călcat încă niciun utilaj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: