VIDEO Pozele şi filmuleţele de peste 3.000 de euro pe care primarul Timişoarei le-a primit pe telefonul de serviciu în concediul din Dubai

VIDEO Pozele şi filmuleţele de peste 3.000 de euro pe care primarul Timişoarei le-a primit pe telefonul de serviciu în concediul din Dubai

Nicolae Robu a prezentat imaginile pentru care a făcut un cost de peste 3.200 de euro la telefon FOTO Daniel Dancea

Primarul Timişoarei Nicolae Robu oferă noi explicaţii în scandalul facturii de peste 3.000 de euro pe care a avut-o la telefonul mobil după concediul pe care l-a făcut în concediul petrecut cu ocazia sărbătorilor de iarnă în Dubai. Primarul spune că a primit în permanenţă poze cu modul în care se face deszăpezirea în oraş, iar pentru a fi convingător, Robu a prezentat şi imaginile pe care le-a descărcat din Dubai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Criticat pentru costul enorm al facturii de telefon după un concediu din Dubai, primarul Nicolae Robu susţine că nu a ştiut la ce sume s-a ajuns pentru că nu a fost înştiinţat de compania de telefonie mobilă. Robu susţine, însă, că nu a consumat banii în interes personal, costul facturii fiind  umflat de pozele şi filmuleţele pe care edilul le-a primit din ţară.

Nu am putut să stau liniştit nici în concediu. Am primit în permanenţă imagini cu modul în care se face deszăpezirea în oraş”, a declarat Robu, care, pentru a fi convingător, a prezentat şi imaginile pe care le-a primit pe telefonul mobil în timp ce se afla în concediul din Dubai. Din fişierele primite de primar pe telefon se vede că acesta a primit de la subalterni, prin transfer de date, cu străzile deszăpezite, imagini cu un pom căzut pe Popa Şapcă şi inclusiv filmuleţe din oraş.

Întrebat dacă s-a gândit să renunţe la un salariu pentru a mai acoperi din costurile facturii, Robu a spus că nici nu se gândeşte să facă lucrul acesta, salariul său fiind oricum prea mic pentru responsabilităţile pe care le are. „Acest salariu de primar de 1.200 de euro este o bătaie de joc la munca pe care o depun eu. Muncesc zilnic până la 12-16-18 ore pe zi. Eu am o responsabilitate uriaşă şi numai într-o ţară ca România se poate întâmpla asta. Eu gestionez zeci de proiecte şi mă implic în toate. Eu nu sunt populist şi îmi asum să spun încă o dată că salarizarea primarilor din România este aberantă. Trebuie schimbat acest sistem de salarizare. Trebuie să existe o sumă fixă şi restul în funcţie de performanţă. Dacă reuşeşti să pui în practică proiecte trebuie să primeşti bonusuri. Nu se poate să ai numai răspunderi, să fii toată ziua luat la rost şi să fii plătit cât un proaspăt absolvent de universitate”, a declarat Nicolae Robu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările