VIDEO Poliţist înjurat şi ameninţat în Timişoara, după ce a oprit o maşină în trafic

VIDEO Poliţist înjurat şi ameninţat în Timişoara, după ce a oprit o maşină în trafic

FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii au oprit în trafic o maşină, pentru un control de rutină. Pasagerul din dreapta a devenit recalcitrant şi a făcut un scandal de nedescris.

Poliţiştii din Timişoara au tras pe dreapta o maşină înmatriculată în judeţul Caraş-Severin, în apropierea bisericii din Piaţa Kuttle. Se întâmpla luni dimineaţa, în jurul orei 4. 
 
În urma verificării actelor şoferului, poliţiştii au constatat că permisul de conducere era deteriorat, aşa că au decis să aplice o amendă. În timp ce unul dintre agenţi scria procesul verbal, pasagerul din dreapta a coborât şi a început să facă scandal. 
 
Opiniatimisoarei.ro scrie că bărbatul era revoltat pentru că acelaş agent i-ar fi întocmit şi lui, în urmă cu ceva timp, un dosar penal. 
 
Au urmat un veritabil circ. Poliţistul a fost înjurat şi ameninţat ca la uşa cortului. 
 
Imaginile au fost trimise de un cititor publicaţiei Opiniatimisoarei.ro.
 
 
Confirm IPJ Timiş, scandalagiul care a adresat cuvinte şi expresii jignitoare la adresa organelor de poliţie, a fost sancţionat contravenţional cu suma de 800 de lei. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: