VIDEO La un pas să fie călcat de o maşină, pe zebră. Numai prezenţa de spirit a pietonului a făcut ca accidentul să fie evitat

VIDEO La un pas să fie călcat de o maşină, pe zebră. Numai prezenţa de spirit a pietonului a făcut ca accidentul să fie evitat

Captură video Infotrafic Timiş

Un şofer din Timişoara a fost aproape să surprindă pe cameră un grav accident, la trecerea pentru pietoni de pe strada Oituz.

Şoferul s-a oprit în coloana la trecerea pentru pietoni de vizavi de Facultatea de Arte. În imagini se vede cum un tânăr travesează regulamantar strada, însă pe partea opusă un taximetrist nu a fost atent... Numai vigilenţa pietonului a făcut ca accidentul să fie evitat. 
 
Înregistrarea video a fost postată de autor pe pagina de Facebook Info Trafic jud.Timiş. 
Autorul a transmis şi un mesaj sugestiv:
 
„Dragii mei, Timişoara nu mai este un oraş în care să te poţi grabi. Dacă te apropii de o trecere de pietoni, încetineşte şi asigura-te că nu se angajează nimeni în traversare. Dacă vezi o maşină oprită în faţa unei treceri de pietoni, opreşte-te şi asigură-te că nu a oprit pentru că traversează cineva.
 
Dacă eşti pieton angajat în traversare, asigură-te că şoferul maşinii care se apropie de trecerea de pietoni te vede şi încetineşte. Numai vigilenţa pietonului a făcut ca filmarea de astăzi să nu ajungă la ştirile de la ora 5 sau ca proba în instanţă. 
 
Lăsaţi telefonul şi asiguraţi-vă când traversaţi sau când vă apropiaţi de o trecere de pietoni”.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: