VIDEO Noul videoclip al cântăreţei Ami, filmat în tramvaiul turistic din Timişoara

VIDEO Noul videoclip al cântăreţei Ami, filmat în tramvaiul turistic din Timişoara

Ami în videoclipul "Tramvai"

Muzeul ”Corneliu Mikloşi” şi tramvaiul turistic “Tram Tur” au fost locaţiile ideale pentru videoclipul interpretei de muzică dance Ami.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Ioana Moldovan, cunoscută după numele de scenă Ami, a filmat în vară, la Timişoara, videoclipul la piesa “Tramvai”, care a fost lansat în urmă cu câteva zile. 

Cântăreaţa originară din Baia Mare a primit sprijin din partea Societăţii de Transport Public Timişoara (STPT), având în vedere că locaţiile alese pentru filmare au fost Muzeul “Corneliu Mikloşi” şi în tramvaiul turistic “Tram Tur”. 

Videoclipul piesei “Tramvai” redă mai multe instantanee din Timişoara, surprinse din tramvaiul turistic. Ami s-a făcut cunoscută în ţară pentru piese ca „Trumpet Lights”, ,,Playa en Costa Rica’’ sau „Deja Vu” feat. Grasu XXL, cu care este prezentă în clasamentele muzicale din România din 2012.

Ami a activat în trupa de backing vocals a Paulei Seling şi a participat la prima ediţie a concursului X Factor. În 2012, Ami şi-a lansat primul single cu sprijinul celor de la Media Pro Music, “Trumpet Lights”, piesă compusă de David Deejay.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: