VIDEO „Nimic fără Dumnezeu!”. Tinerii care protestează şi se roagă în Piaţă

VIDEO „Nimic fără Dumnezeu!”. Tinerii care protestează şi se roagă în Piaţă

Zeci de tineri creştini, rugându-se în Piaţa Operei din Timişoara, unde au mers cu pancarte inscripţionate cu mesaje din Biblie FOTO Facebook/Părtaş cu Hristos

Protestele fără precedent din România postdecembristă au scos în stradă mii de creştini neoprotestanţi, aflaţi în urmă cu fix un an tot în stradă, dar atunci pentru familia Bodnariu. La Timişoara, mai mulţi tineri care au participat la protest au rămas după manifestaţie în Piaţă să se roage: „Nimic fără Dumnezeu”, este deviza lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

România uimea în urmă cu un an lumea întreagă după ce zeci de mii de români din ţară şi diaspora au ieşit în stradă pentru susţinerea familia Bodnariu şi pentru a protesta faţă de Barnevernet, sistemul de Protecţie a Copilului din Norvegia. Protestele au fost organizate atunci de comunitatea creştinilor neoprotestanţi, din care face parte familia Bodnariu.

Foarte mulţi dintre creştinii neoprotestanţi care au ieşit în urmă cu un an pentru susţinerea familiei Bodnariu, au ieşit în ultimele şase zile în stradă pentru a apăra  principiile în care cred cu tărie. Printre protestatari a fost şi un grup de studenţi creştini din Timişoara. În cursul zilelor de protest, tinerii s-au organizat pe Facebook şi au stabilita ca după proteste să mai rămână în Piaţă să se roage. Zeci de tineri care au participat la protestul de la Timişoara s-au rugat în Piaţa Operei pentru România.

„Noi credem că România se va schimba cu adevărat atunci când noi toţi vom înţelege mesajul: Nimic fără Dumnezeu! Noi nu am ieşit în stradă să susţinem un partid sau altul. Am ieşit pentru a ne apăra credinţa creştină care este împotriva imoralităţii. În aceste zile de proteste am ales să apăram un principiu care spune: ‹‹să nu furi!››. Altă dată a trebuit sa apărăm familia normală, aşa cum a fost ea instituită de Dumnezeu, iar alte ori ne-am maifestat în sprijinul dreptului la viaţă al copiilor nenăscuţi. Ne dorim ca bisericile noastre să fie mai implicate în viaţa socială. Aşadar, le vom oferi în continuare hrană oamenilor străzii şi vom încerca să-i ajutăm să-şi restaureze vieţiile. Vrem să sprijinim în creşterea lor copiii orfani din orfelinatele acestui oraş. Facem asta pentru că ştim că aceşti copii au vise mari şi îşi doresc un viitor mai bun, au nevoie de ajutor. Vrem să fim alături de tinerii care şi-au distrus viaţa datorită consumului de droguri sau alcool, chiar dacă mulţi nu cred că pentru ei mai există vreo şansă de reabilitare. Aşa că, am decis să ieşim în stradă şi la finalul fiecărui protest să ne rugăm pentru binecuvântarea României. Şi nu, nu suntem fanatici alegând să fim creştiti practicanţi”, a declarat Gabriel Serdiuc, un reprezentant al unui grup de studenţi creştini din Timişoara.

„Nu am ieşit pentru a lupta contra oamenilor, ci contra acţiunilor pe care ei le fac. Pentru că am dreptul să protestez atât din punct de vedere politic, dar mai ales din punct de vedere biblic o fac, însă nu uit că adevăratele răspunsuri vin atunci când stau într-o stare de smerenie înaintea lui Dumnezeu rugându-mă ca El să lucreze după cum este mai bine”, a declarat pentru „Adevărul” Flavius Avramescu, un blogger creştin prezent la protestul din Piaţa Operei. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările