VIDEO Un muncitor acuzat că a tăiat un poliţist a fost, de fapt, victimă. Poliţistul l-a snopit în bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorul care a „înjunghiat” un poliţist a fost, de fapt, victima unei purtări abuzive FOTO lugojinfo
Muncitorul care a „înjunghiat” un poliţist a fost, de fapt, victima unei purtări abuzive FOTO lugojinfo

Răsturnare de situaţie în cazul unui incident petrecut în Lugoj. Un poliţist despre care se credea că a fost tăiat la mână de un muncitor care a refuzat să poarte mască, s-a rănit, de fapt, când l-a agresat pe bărbat.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată că un muncitor din Lugoj, despre care s-a spus că a agresat un poliţist care i-a atras atenţia că nu poartă mască, este, de fapt, victimă, agresorul fiind chiar poliţistul.

Din imaginile publicate de lugojinfo.ro se poate vedea că mai mulţi muncitori lucrează la o avarie a reţelei de apă de pe strada Timişoarei din Lugoj. La un moment dat, în dreptul muncitorilor opreşte un echipaj de Poliţie. Poliţistul din dreapta îi spune ceva unui muncitor care pare să aibă în mână un cuţit cu care ascute o bucată de lemn, iar la scurt timp maşina de poliţie parchează lângă muncitori.

Din imagini se poate vedea cum poliţistul se năpusteşte asupra muncitorului, lovindu-l de mai multe ori cu pumnul în stomac. Ulterior, bărbatul este tras spre maşina de poliţie, iar poliţiştul şi colegul său îl urcă în maşină pe muncitor. Din imagini se vede că poliţistul îşi scutură mâna stângă, părând că o scutură pentru că a fost rănit şi îi curge sânge.

„Referitor la imaginile video, ce privesc modul de acţiune al unui poliţist din Lugoj, facem precizarea că evenimentul este în atenţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru a efectua cercetări conform competenţelor. De asemenea, conducerea I.P.J Timiş a dispus efectuarea de verificări, prin intermediul Biroului Control Intern, pentru analizarea modului de intervenţie a poliţiştilor. În funcţie de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecinţă”, a transmis IPJ Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite