VIDEO Momentul fatal în care poarta de intrare în Timişoara se prăbuşeşte şi ucide un om. Atenţie: imagini şocante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din momentul prăbuşirii porţii de la intrarea în Timişoara
Imagine din momentul prăbuşirii porţii de la intrarea în Timişoara

Opt oameni au murit în furtuna care a lovit duminică vestul ţării. Unul dintre ei şi-a pierdut viaţa după ce pe el a căzut poarta de la intrarea în Timişoara. Incidentul a fost filmat de camera de pe bordul unei maşini din trafic.

Furtuna care a lovit vestul ţării duminică şi a avut urmări grave în Timişoara a luat 8 vieţi în toată zona, dintre care şi un tânăr de 24 de ani. Este vorba despre Vlad Baici, care a fost strivit de poarta enormă de la intrarea în Timişoara, de pe Calea Lugojului.

O echipă de la descarcerare s-a chinuit degeaba, zeci de minute, să-l scoată dintre fiarele maşinii. Tânărul era student în anul VI la Medicină Dentară, în Timişoara.

La câteva zile de la teribilul incident, un utilizator de Facebook, Leo Luke, a postat pe pagina sa o filmare care a fost făcută de pe camera de la bordul unei maşini din trafic şi care a surprins, de la distanţă, momentul fatal al prăbuşirii porţii în timpul furtunii. Vă reamintim că imaginile sunt şocante.

Poarta de deasupra şoselei a fost reabilitată în urmă cu doi ani, în 2015, iar lucrarea a fost dată firmei Stareto SRL. Vechea poartă, în legătură cu care timişorenii se plângeau că se desprind bucăţi din ea, a fost în bună parte demontată, iar la acea vreme presa relata că s-ar fi făcut intervenţii pe consolele verticale, care duminică au cedat. Pentru reabilitare s-a plătit suma de 56.000 de euro.

Furtună la Timişoara
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite