VIDEO Mii de oameni aşteaptă să voteze la Londra. Se scandează „vrem să votăm”. Aceeaşi nebunie şi în Spania la secţiile de votare

VIDEO Mii de oameni aşteaptă să voteze la Londra. Se scandează „vrem să votăm”. Aceeaşi nebunie şi în Spania la secţiile de votare

Imagini din Luttoj FOTO cititor Adevărul

Mii de români din diaspora aşteaptă să îşi exercite dreptul la vot. Odată cu apropierea orei de închidere a secţiilor de votare, oamenii care aşteaptă de ore bune încep să îşi piardă răbdarea.

Românii din diaspora s-au prezentat masiv la urne cu ocazia alegerilor europarlamentare de duminică 26 mai. La majoritea secţiilor de votare din Europa s-au format cozi la care se aşteaptă ore întregi. Pentru că există riscul ca să nu apuce toţi oamenii să voteze s-a solicitat prelungirea programului de vot, dar solicitarea a fost respinsă. La Londra, la secţia de votare diLuttomn, mii de oameni au scandat, potrivit unei filmări transmise de un cititor „Adevărul”: „Vrem să votăm”.
Aglomeraţie este şi la secţia de votare din Stratford, Londra. 

Un român din Spania, zona Castellon, a declarat că la secţia de votare din Peniscola sute de oameni aşteaptă să voteze şi sunt oameni care încă vin să stea la coadă pentru a vota.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: