VIDEO "Love story" în Piaţa Libertăţii din Timişoara. Acorduri de chitară electrică în liniştea unei seri

VIDEO

Menestrelul din Piaţa Libertăţii

Primul menestrel din Piaţa Libertăţii reabilitată şi-a făcut apariţia. Acesta i-a încântat pe timişorenii care au traversat, joi seara, centrul istoric al oraşului, cu solouri de chitară electrică.

În centru istoric al Timişoarei, proaspăt reabilitat pe fonduri europene, şi-a făcut apariţia primul dintre trubadurii care vor încânta trecătorii. Este vorba de un chitarist pe nume Adrian, care, joi seara, s-a postat în colţul străzii Alba Iulia, la intrarea în Piaţa Libertăţii. 
 
În liniştea serii, acordurile romantic ale chitarii electrice a răsunat în întreaga piaţă. 
 
Primarul Nicolae Robu doreşte ca în toate pieţele reabilitate să îţi facă apariţia menestrelii, artiştii de stradă.
 
Primăria Timişoara oferă, astfel, autorizaţii gratuite celor care doresc să desfăşoare astfel de activităţi artistice stradale, fie că sunt cântăreţi, interpreţi, actori, dansatori, mimi, graficieni, pictori sau caricaturişti.
 
Artiştii sunt invitaţi să anime zonele pietonale ale Timişoarei. Ei vor putea să primească bani pentru prestaţia lor de la cetăţeni oraşului sau de la turişti, într-o manieră civilizată. 
 

Citiţi şi:

FOTO Piaţa Libertăţii din Timişoara a căpătat o faţă nouă. A mai rămas o zi până la inaugurare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: