VIDEO Imagini inedite cu Nicolae Robu, la 37 de ani: „Sunt puţin răguşit, fumez prea mult”

VIDEO Imagini inedite cu Nicolae Robu, la 37 de ani: „Sunt puţin răguşit, fumez prea mult”

Nicolae Robu în anul 1992

O înregistrare video realizată în urmă cu 28 de ani cu primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost urcată pe YouTube.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 1992, Nicolae Robu, actualul primar al Timişoarei, avea 37 de ani. La acea vreme era şef de lucări şi prorector al Universităţii Politehnica Timişoara. O înregistrare video din acea perioadă a fost urcată pe YouTube, tocmai de ziua de naştere a lui Nicolae Robu, care în 28 mai a împlinit vârsta de 65 de ani.

La cursul festiv de la Automatizări şi Calculatoare, din 1992, actualul primar al oraşului de pe Bega apare complet schimbat, slăbuţ, cu mustaţă şi cu voce tabagică. 

 „Anul trecut, când am avut pentru prima oară onoarea de a ţine un curs festiv, am început prin a spune că eu cred în acele vorbe că <orice sfârşit este un început>. Şi drept urmare, mi-am intitulat cursul Introducere în arhitecturi de calcul orientate spre aplicaţii de inteligenţă artificială…Vă rog să-mi scuzaţi vocea, sunt puţin răguşit, fumez prea mult”, a spus Nicolae Robu, înainte să treacă la conceptele definite de Lucian Blaga; Cunoaşterea paradisiacă şi Cunoaştere luciferică.   Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: