VIDEO Femei filmate cum se zbenguie într-un loc de joacă pentru copii. Din cauza greutăţii, riscă să rupă leagănul

VIDEO Femei filmate cum se zbenguie într-un loc de joacă pentru copii. Din cauza greutăţii, riscă să rupă leagănul

Două femei au fost filmate folosind leagănele pentru copii dintr-un loc de joacă FOTO Facebook

Două femei au fost filmate folosind leagănele dintr-un loc de joacă destinat copiilor. Femeile nu realizează că depăşesc greutatea maximă admisă pentru astfel de aparat de joacă, fiind foarte mândre de isprava lor.

Cele mai multe locuri de joacă din Lugoj, judeţul Timiş, sunt într-o stare dezastruoasă. Unele dintre ele sunt vechi şi neîntreţinute, iar unele aparate de joacă sunt rupte. Un filmuleţ postat pe Facebook arată şi una dintre cauzele pentru care locurile de joacă ajung să fie distruse: folosirea necorespunzătoare.

Concret, două femei adulte au fost filmate folosind un leagăn destinate copiilor. Din imaginile postate se poate vedea cum femeile cer să fie filmate, iar înregistrarea să fie postată pe Facebook. „Au ieşit albinele la huţuluş”, este mesajul care însoţeşte imaginile postate pe reţeaua de socializare.

Din imagini se poate vedea că femeile nu îşi pun niciun moment problema că ar putea depăşi greutatea maximă permisă pentru utilizarea leagănului. Mai mult decât atât, la un moment dat, una dintre femei este foarte aproape de a-l lovi pe un copil care se apropie de leagănul folosit de ea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: