VIDEO Drogul care face ravagii în rândul tinerilor. Băiat filmat cum stă nemişcat lângă o maşină, la şase dimineaţa

VIDEO Drogul care face ravagii în rândul tinerilor. Băiat filmat cum stă nemişcat lângă o maşină, la şase dimineaţa

FOTO Opinia Timisoarei

O nouă filmare care surprinde un tânăr din Timişoara aflat sub influenţa drogului „zombie” a fost făcută publică. Din imagini se poate vedea cum tânărul stă nemişcat lângă o maşină.

Ştiri pe aceeaşi temă

O filmare făcută publică de opiniatimisoarei.ro îl arată pe un tânăr sub influenţa drogului „zombie”, duminică dimineaţa la ora 6.30. Imaginile au fost surprinse pe strada Mangalia din Timişoara, iar potrivit sursei citate, cel care a realizat filmarea a crezut că tânărului i s-a făcut rău, dar când s-a apropiat a constatat că tânărul este victima drogului „zombie”, care face ravagii printre tinerii din Timişoara.

Din pacate, multi dintre ei sunt foarte foarte tineri si nimeni nu face nimic pentru a opri acest fenomen. Majoritatea dintre ei fura sticle de bautura din magazine si le dau la schimb ori le vand pentru a primi aceste droguri. Tanarul din imagini era doborat langa masina, nu misca, nu vorbea, avea cel mult 20 de ani”, a povestit pentru pentru opiniatimisoarei.ro cel care a realizat filmarea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: