VIDEO Dezamăgire mare la sediul PSD Timiş: „Nu ne rămâne decât să felicităm echipa câştigătoare“

VIDEO Dezamăgire mare la sediul PSD Timiş: „Nu ne rămâne decât să felicităm echipa câştigătoare“

Călin Dobra şi Alfred Simonis au privirile împietrite FOTO Ş.Both

Reprezentanţii PSD Timiş au aşteptat rezultatul exit-poll-urilor de la ora 21.00, la sediul partidului, cu privirile aţintite la Antena 3.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tristeţe mare la sediul PSD Timiş de pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timişoara. Călin Dobra, preşedintele filialei Timiş, a aşteptat rezultatul exit-poll, alături de deputataţii Alfred Simonis şi Bianca Gavriliţă, senatorul Eugen Dogaru şi ceilalţi reprezentanţi ai partidului. În momentul în care Mihai Gâdea de la Antena 3 a anunţat primele rezultate, 64,8 la sută pentru Klaus Iohannis şi 35,2 la sută pentru Viorica Dăncilă, s-a lăsat liniştea în sala de conferinţă.
 
În ciuda înfrângerii usturătoare, Călin Dobra a găsit putere să-l felicite pe Klaus Iohannis. 
 
“Nu ne rămâne decât să felicităm echipa câştigătoare. Bineînţeles că aşteptăm rezultatul final. Vreau să mulţumesc timişenilor care au votat pentru candidatul nostru, să le mulţumesc celor care au fost la vot, şi cred că acest rezultat, pe noi, organizaţia PSD Timiş, ne va pune să facem o analiză foarte serioasă, o analiză pertinentă…Aşteptăm rezultatul final, încât analiza să plece de la acest rezultat. Doresc mult succes administraţiei prezidenţiale”, a declarat Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările