VIDEO Deratizare în forţă, la Timişoara. „Doreii“ pulverizează la întâmplare substanţa, scapă cine poate

VIDEO Deratizare în forţă, la Timişoara. „Doreii“ pulverizează la întâmplare substanţa, scapă cine poate

Deratizare în forţă, la Timişoara

Imagini halucinante cu angajaţii firmei Coral Impex din Ploieşti, care se ocupă de dezinsecţia, deratizare şi dezinfecţie în Timişoara.

Angajaţii firmei Coral Impex din Ploieşti - care câştigat licitaţia pentru serviciile de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie în Timişoara, au fost filmaţi, luni seara, în acţiune, în zona istorică a oraşului. Doi „Dorei”, echipaţi cu utilaje de stropire, i-au pus pe fugă pe cei care stăteau pe bănci, în Piaţa Libertăţii.
 
În imagini se vede că muncitorii, cu măştile pe faţă, nu au nicio nicio discuţie cu oamenii din piaţă, nu ai nicio intenţie să-i avertizeze, ci pur şi simplu pulverizează la întâmplare substanţa, lăsând în urma lor o ceaţă densă.
 
Mai mult, se vede în înregistrare că angajaţilor de la Coral Impex nu le pasă nici de cetăţeanul care traversează piaţa cu telefonul în mână, pe care-l „gazează” fără nici grijă. 
 
 

Firma Coral Impex SRL din Ploieşti a fost contractată de municipalitate să se ocupe de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie în următorii patru ani de zile. Firma primeşte 3,87 milioane de euro pe patru ani.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: