VIDEO Cinema în carantină. Cele mai noi filme care vor apărea pe Netflix

VIDEO Cinema în carantină. Cele mai noi filme care vor apărea pe Netflix

LA Originals

Vă prezentăm cele mai noi titluri care vor apărea pe Netflix, de care vă veţi putea bucura alături de popcornul făcut în cuptorul cu microunde de acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

De ceva vreme, cinematografele din România sunt închise şi nici nu sunt spreanţe că oamenii vor putea din nou savura filmele la un multiplex. Dar acum au tot timpul din lume să urmărească filmele de acasă. Netflix este una dintre soluţiile cele mai bune. Vă prezentăm trei dintre noile filme care vor apărea pe Netflox, de care vă veţi putea bucura alături de popcornul făcut în cuptorul cu microunde de acasă. 
 
1."LA Originals". 

Ineditul documentar despre muzica hip-hop va fi disponibil pe Netflix începând cu 10 aprilie. Filmul spune povestea lui Mister Cartoon şi Estevan Oriol care se află în spatele culturii hip-hop încă de la inceputurile acesteia. Mister Cartoon, unul dintre cei mai mari artişti de artă stradală şi de tatuaje din Los Angeles, i-a tatuat pe Eminem, Snoop Dogg, Dr.Dre, 50 Cent, Xzibit şi alte staruri.


2. "Trme to Hunt"

"Time to Hunt" este un film din Coreea de Sud, regizat de Yoon Sung-hyun. A fost prezentat prima dată la festivalul de film de la Berlin, în 22 februarie, fiind primul film sud-corean proiectat în Secţiunea Specială de la Berlinale.  
 
Acţiunea filmului se desfăşoară în viitor. Băieţii răi jefuiesc un casino, dar apoi pe urmele lor se va duce o maşinărie urigaşă. Este un thriller care vă ţine cu sufletul la gură. Filmul ar fi trebuit să fie lansat în 26 februarie, dar a fost amânat din cauza apariţiei epidemiei de coronavirus. Va putea fi văzut pe Netflix, tot din 10 aprilie. 
 
3. “Tigertail”.

Dacă cineva doreşte să vadă dincolo de filmele americane mainstream, acela va putea descoperi calitatea de mari povestitori ai asiaticilor. Alan Yand, care a realizat scenariul şi a produs filme precum “Master of None” sau “The Good Place”, acum vine cu “Tigertail”. În această dramă care se întinde peste mai multe generaţii, un muncitor din Taiwan îşi părăseşte ţara în căutarea unei vieţi mai bune în America, unde se luptă să se integreze, încercând în acelaşi timp să se împartă între viaţa de familie şi noile responsabilităţi. Şi acest film apare pe Netflix în 10 aprilie. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: