VIDEO Cameră montată în intersecţia de la Timişoara care a ajuns faimoasă în toată lumea. Primarul Robu: „Ia uitaţi ce frumos se circulă”

VIDEO Cameră montată în intersecţia de la Timişoara care a ajuns faimoasă în toată lumea. Primarul Robu: „Ia uitaţi ce frumos se circulă”

FOTO George Bufan

Imaginile cu „pădurea” de marcaje din cea mai nouă intersecţie de la Timişoara au făcut înconjurul lumii, stârnind atât critici, cât şi hohote de râs. Pentru a arăta că marcajele nu îi încurcă pe şoferi, primăria a instalat o cameră care transmite live din intersecţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

O fotografie cu o intersecţie din Timişoara, modernizată odată cu lucrările de extindere a pasajului din zonă, a făcut înconjurul lumii după ce a fost preluată de tabloidul britanic The Sun, dar şi de site-uri din China, Japonia sau Rusia. După ce subiectul a fost tratat pe larg în media, primarul Nicolae Robu a reacţionat, delimitându-se de realizarea marcajelor.

„Mi-am exprimat imediat nemulţumirea, spunându-le celor prezenţi -anticipând 100% ce a urmat să se întâmple a doua zi!-, că, în plan mediatic- şi numai în plan mediatic, accentuez, respectiv pe reţelele de socializare-, s-a ales praful din inaugurare şi de toată zbaterea, munca, lupta, pasiunea, felia de viaţă puse în joc pentru realizarea acestui obiectiv. Dar, pentru mine, planul mediatic contează prea puţin, eu sunt omul esenţelor, al mizelor mari şi nu al can-can-ului, al derizoriului în diversele lui înfăţişări!”, a scris Robu pe pagina sa de Facebook. Nicolae Robu a mai spus că dacă se va demonstra că marcajele îi încurcă pe şoferi se va renunţa la ele.

Pentru a arăta cum se circulă prin „pădurea” de marcaje, Primăria Timişoara a montat o cameră care transmite live din intersecţia străzilor Jiul cu Republicii. Reacţia primarului Robu nu a întârziat să apară. „Ia uitaţi ce frumos se circulă prin intersecţia Jiul – Republicii. Ce diferenţă între inteligenţa conducătorilor auto -indiferent ce-or fi ei ca pregătire şi profesie!- şi cea a cârcotaşilor, nu?! Daţi, vă rog, Share! Şi, evident, şi-un Like!”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook. 

Te-ar putea interesa:

Un „proiect nebunesc“ al lui Erdogan face valuri pe Bosfor

Mister cu privire la scopul tactic al uneia dintre cele mai ciudate arme dezvoltate de către Rusia: o super-torpilă nucleară

VIDEO Cum a fost împuşcat militarul nord-coreean în timp ce încerca să fugă în Coreea de Sud. Imagini surprinse de camerele de supraveghere de la graniţă

citeste totul despre: