VIDEO Bătaie între o infirmieră şi un portar de la Spitalul Judeţean din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Momente jenante marţi seara în Spitalul Judeţean din Timişoara. O infirmieră s-a încăierat cu portarul unităţii spitaliceşti.

Un martor a filmat incidentul de marţi seara, de la intrarea în Spitalul Judeţean din Timişoara. Din imagini se poate vedea cum se ceartă infirmiera cu portarul, apoi angajata spitalului îl împinge pe paznic, moment care declanşează încăierarea dintre cei doi, pe care nimeni nu încearcă s-o oprească. Martorii spun că infirmiera a fost nemulţumită că portarul nu a lăsat-o pe fiica ei să intre în spital, după orele de vizită. 

„Se va constitui o comisie pentru a analiza aspectele petrecute, se va cere punctul de vedere tuturor celor implicaţi. În urma analizei efectuată de către comisie se va stabili exact ceea ce s-a întâmplat în seara respectivă. În funcţie de concluziile comisiei se vor stabili măsurile necesare. Toată lumea în spitalul judeţean trebuie să respecte regulamentele şi procedurile. Tot ceea ce se desfăşoară în cadrul instituţiei este bazat pe legalitate”, a declarat Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara, pentru Tion.ro.

Înregistrarea a fost trimisă de martori site-ului Tion.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite