VIDEO Un bărbat de 65 de ani doarme într-o toaletă publică: „Copiii vitregi m-au scos afară din casă, iarna“

VIDEO Un bărbat de 65 de ani doarme într-o toaletă publică: „Copiii vitregi m-au scos afară din casă, iarna“

Gavril Iuga în wc-ul ecologic FOTO Lugojeanul.ro

Caz cutremurător la Lugoj. Un bărbat fără adăpost doarme într-o toaletă ecologică. Foarte bolnav, omul trăieşte de pe o zi e alta din mila oamenilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gavril Iuga are 65 de ani şi de doi ani locuieşte pe stradă. Acesta a declarat pentru siteul Lugojeanul.ro că a rămas fără un acoperiş de-asupra capului acum doi ani.

După ce soţia sa a murit, fiul vitreg l-a alungat în miezul iernii din casă. A plecat de acasă doar cu o plasă de haine. Mai mult, bărbatul susţine că este foarte bolnav şi trăieşte de pe o zi e alta din mila oamenilor. 

“Ziua şi-o petrece prin piaţă, odihnindu-se pe un scaun în pişoarul WC-ului public din imediata vecinătate, iar noaptea şi-a făcut culcuş în WC-ul ecologic din parcul din spatele primăriei.

Aceasta este, pe scurt, povestea vieţii lui Iuga Gavril, iar noi, ar trebui să ne întrebăm dacă acest om este condamnat pe viaţă la nepăsarea semenilor săi?”, scrie Lugojeanul.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările