VIDEO Cum arată o parcare de pe marginea unui drum national la o zi după ce a fost curăţată. Suspectaţi de vandalism: fanii echipei de fotbal UTA

VIDEO Cum arată o parcare de pe marginea unui drum national la o zi după ce a fost curăţată. Suspectaţi de vandalism: fanii echipei de fotbal UTA

Fanii UTA Arad au vandalizat o parcare pentru a le transmite un mesaj rivalilor de la Poli FOTO DRDP Timişoara

Mai multe imagini făcute publice de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara arată cum a fost vandalizată o parcare de pe marginea drumului national care leagă Aradul de Timişoara, într-o singură noapte. Parcarea se află la limita dintre cele două judeţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a publicat pe pagina de Facebook a instituţiei mai multe imagini care arată cum a fost vandalizată parcarea de la limita dintre judeţele Timiş şi Arad. Pe lângă gunoaiele aruncate în parcare cu sacii, pe mesele  şi scaunele din parcare au fost scrise cu vopsea mesaje obscene. Având în vedere că injuriile sunt adresate echipei de fotbal Poli Timişoara, fiind scris în acelaşi timp şi UTA Arad, mesajele au fost scrise, cel mai probabil, de fanii echipei UTA.

„Lipsa de educaţie le dă mari greutăţi muncitorilor de la DRDP Timişoara. În imagini puteţi vedea cum arăta ieri parcarea de pe DN 69, de la km 26, la limita dintre judeţele Arad şi Timiş, şi cum arăta astăzi dimineaţă. După ce SDN Timişoara a amenajat obeliscul şi locurile de repaus, s-a făcut curăţenie în toată parcarea, astăzi, obeliscul, harta şi mobilierul din parcare au fost găsite mâzgălite cu mesaje obscene, iar parcarea plină de deşeuri. Din păcate, munca este uneori în zadar, când lipsesc cei 7 ani de-acasă”, scriu reprezentanţii DRDP Timişoara, pe pagina de Facebook. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: