VIDEO Angajată a filarmonicii, filmată făcând curăţenie în maşina şefului. „Colegii au pierdut 300 de procese şi atât le-a mai rămas, denigrarea mea“

VIDEO Angajată a filarmonicii, filmată făcând curăţenie în maşina şefului. „Colegii au pierdut 300 de procese şi atât le-a mai rămas, denigrarea mea“

FOTO Captură video

O femeie de serviciu a Filarmonicii Banatul din Timişoara a fost filmată joi dimineaţa spălând, pe interior, maşina directorului instituţiei, Ioan Gârboni. Directorul a declarat că înregistrarea este făcută de colegii săi cu care este în conflict, femeia fiind în pauză când a spălat maşina.

Ştiri pe aceeaşi temă

O înregistrare video realizată joi dimineaţa în faţa Filarmonicii Banatul şi intrată în posesia „Adevărul” o arată pe femeia de servicu a instituţiei făcând curat în maşina directorului instituţiei, Ioan Gârboni. Maşina este parcată chiar în faţa instituţiei din centrul Timişoarei, în spatele barierei în formă de baghetă de dirijor pe tema căruia primarul a lansat recent un sondar pe Facebook, întrebându-i pe timişoreni dacă sunt de acord ca bariera să fie păstrată în actuala formă sau nu.

Contactat pentru un punct de vedere, directorul Filarmonicii Banatul ştia deja că a fost filmat, declarând că înregistrarea a fost realizată de angajaţii din subordine cu care este în conflict. „Colegii mei au pierdut 300 de procese şi acum atât le-a mai rămas, denigrarea mea. Vă daţi seama că e o chestie penibilă. Asta e lupta lor sindicală, dar când este nevoie nu vor să cânte pentru primărie, nu vor să cânte pentru Ziua Poliţiei, ei vor să cânte doar pe bani. (...). I-am văzut că au filmat şi le-am spus: «Asta e lupta voastră sindicală?» Dacă atât îi duce capul, e problema lor. La noi scandalul este foarte mare. La fel e în toată ţara. E o luptă sindicală pentru salarii, oamenii sunt nemulţumiţi că au la jumătate faţă de Operă salariile”, a declarat directorul Filarmonicii Banatul.

Referitor la înregistrarea propriu-zisă, Gârboni a declarat că în momentul în care spăla maşina, femeia de serviciu era în pauză şi a rugat-o să îi cureţe, contracost, maşina pe interior pentru că merge la Novi Sad pentru o întâlnire pe subiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană, iar de acolo trebuie să îl ia cu maşina pe fostul ministru al Culturii, actual şef al Comisiei pentru Cultură din Senat, Ionuţ Vulpescu.

Eu trebuie să plec la Novi Sad după ministrul Culturii şi am rugat-o să cureţe maşina pe interior. Femeia a fost plătită pentru asta, este în timpul ei de pauză. Nu am înţeles de ce atâta scandal pentru că se întâmplă asta. Colega mea era în pauză şi a fost plătită pentru serviciul făcut”, a declarat Ioan Gârboni.

O angajată a Filarmonicii Banatul din Timişoara, filmată cum spală maşina directorului, în faţa instituţiei


 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările