VIDEO Ştrand de două milioane de euro la două săptămâni de la inaugurare: „Râul leneş“ a secat, pirandele continuă să se scalde în haine de stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Lugojeanul.ro
FOTO Lugojeanul.ro

Ştrandul din Lugoj, amenajat lângă un spa nefuncţional inaugurat electoral acum trei ani şi deschis doar pentru vizitare cu trei zile înaintea alegerilor din acest an, a fost deschis publicului pentru îmbăiere la Rusalii. După două săptămâni de la deschiderea ştrandului de două milioane de euro sunt deja probleme cu unele dintre bazine.

După cinci ani de lucrări, ştrandul construit de Primăria Lugoj a fost deschis publicului, de Rusalii, după ce, cu trei zile înaintea alegerilor europarlamentare, a fost deschis doar pentru vizitare. La două săptămâni de la deschidere, râul „leneş” din cadrul ştrandului este nefuncţional, fiind golit de apă. De asemenea, unul dintre bazinele de tip jacuzzi nu are apă, fiind nefuncţional. Primarul Francisc Boldea nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, dar un angajat al ştrandului a declarat că râul „leneş” are nevoie să fie curăţat după ce filtrele s-au umplut de nisip.

O altă problemă cu care se confruntă angajaţii ştrandului din Lugoj este aceea că unele femei de etnie romă intră în bazin îmbrăcate în haine de stradă. Conform regulamentului de funcţionare al ştrandului, acest lucru este interzis. La scurt timp de la deschidere, Poliţia Locală a scos-o pe o femeie din apă. Marţi, salvamarii au intervenit pentru a scoate din apă alte femei de etnie romă care au intrat în bazin cu hainele pe ele.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite