VIDEO Şeful Poliţiei Române, la locul crimei în care un poliţist a fost ucis în misiune

VIDEO Şeful Poliţiei Române, la locul crimei în care un poliţist a fost ucis în misiune

Şeful IGPR, chestorul Ioan Buda, şi inspectorul-şef al IPJ Timiş, Alin Petecel, la Recaş FOTO Daniel Amariei

Şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, a ajuns în judeţul Timiş, judeţ în care un poliţist aflat în misiune a fost ucis de un urmărit internaţional.

Poliţiştii din Timiş, dar şi din judeţele limitrofe şi de la Bucureşti, l-au căutat pe tot parcursul zilei de luni pe Marcel Ionel Lepa, bărbatul acuzat că l-a împuşcat mortal, la Izvin, pe poliţistul Cristian Amariei (43 de ani) din Recaş, oraş de care aparţine satul Izvin. Căutările poliţiştilor au rămas fără rezultat, trupele speciale urmărind mai multe piste care s-au dovedit a fi false.

În Timiş, a ajuns şi şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, care a declarat la scurt timp după comiterea crimei în care a fost împuşcat poliţistul Cristian Amariei, misiunea de capturare a urmăritului a fost organizată defectuos. Şeful Poliţiei Române a mers la capela în care a fost depus trupul poliţistului Cristian Amariei, unde s-a întâlnit cu familia agentului, iar apoi s-a oprit la Recaş, unde a fost organizat un centru de comandă. La intrarea în sediul Poliţiei Recaş, chestorul Buda a refuzat să facă declaraţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: