VIDEO Şantierul centurii de ocolire Sud a Timişoarei, văzut din dronă. „Stadiul lucrărilor este foarte slab”

VIDEO Şantierul centurii de ocolire Sud a Timişoarei,
văzut din dronă. „Stadiul
lucrărilor este foarte slab”

Şantier Centura Sud Timişoara

Asociaţia Pro Infrstaructură realizat o înregistrare video din dronă cu traseul viitoarei centuri ocolitoare Timişoara Sud.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile au fost surprinse în ultimele două săptămâni din luna iunie 2002, conform postării făcute pe canalul Youtube Quest Wind, membru al Asociaţiei Pro Infrastructură.
 
Deşi DRDP Timişoara a lăudat activitatea constructorilor, care au intrat în formă pe şantier în luna martie, din imaginile aeriene se poate vedea stadiul lucrărilor, care este undeva la un procent de 2%, conform deputatului USR de Timiş, Cătălin Drulă. 
 
“La 18 luni de la semnarea contractului stadiul lucrărilor este foarte slab: 2%. Sunt decopertaţi sub 10 kilometri din cei 25,7 kilometri ai proiectului, se lucrează la umpluturi pe câteva sute de metri, la un sit arheologic din apropierea localităţii Giroc şi la fundaţiile pasajelor peste strada Trandafirilor de la ieşire din Giroc şi peste centură pe strada Poligonului de la ieşire din Chişoda. Nu există niciun semn de relocare pentru zecile de stâlpi de înaltă tensiune de pe traseu. În ritmul actual, acest proiect atât de necesar pentru traficul periurban şi de tranzit din sudul Timişoarei nu doar că nu se va finalize în termenul contractual de 30 de luni de la semnarea contractului, ba chiar îl va depăşi considerabil”, a scris Drulă, pe Facebook.

Citiţi şi:


FOTO Se va amenaja un sens giratoriu între Centura Sud Timişoara şi Drumul Boilor

FOTO Drumarii lucrează cu motoarele turate la centura Sud a Timişoarei. Antreprenorul italian şi-a luat rolul în serios

FOTO Au început lucrările la centura de Sud a Timişoarei. Viaţa trebuie să meargă mai departe

A fost lansată licitaţia pentru studiul de fezabilitate al Centurii Timişoara Vest. „Îmi doresc să rezulte un drum cu două benzi pe sens“

Inginerii din Ungaria vor superviza lucrările la centura de sud a Timişoarei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: