Victorie bănăţeană în primul meci din semifinale: BC Timişoara - "U" Mobitelco Cluj 81-78

Victorie bănăţeană în primul meci din semifinale: BC Timişoara -

Elevii lui Predrag Badnjarevic au început bine sezonul

Baschetbaliştii bănăţeni au păşit cu dreptul în penultima fază a play-off-ului Diviziei A şi au câştigat primul meci de pe teren propriu, în faţa unei echipe puternice, după un meci spectaculos şi imprevizibil. Astă seară, tot la Timişoara, are loc meciul doi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spectatorii prezenţi sâmbătă seara în sala "Constantin Jude" din Timişoara au avut parte de un meci antrenant. Ambele echipe au trecut, pe rând, în faţă pe tabela de marcaj, însă atunci când a contat, la sirena finală, timişorenii au fost cei aflaţi în avantaj. Cel mai bun om al bănăţenilor în această partidă a fost Robert Sarovic, cu 26 de puncte şi 7 recuperări, în timp ce la clujeni s-a remarcat Krstanovic, cu 23 de puncte.

Calificare muncită pentru baschetbaliştii bănăţeni: BC Timişoara - CSM Bucureşti 78-64

Şi în semifinalele campionatului se joacă pe sistemul "cel mai bun din cinci meciuri". Datorită faptului că a terminat sezonul regulat pe un loc mai bun decât adversarul, BC Timişoara joacă acasă primele două partide, următoarele două vor avea loc la CLuj şi, dacă va fi nevoie de un meci decisiv, acest va avea loc la Timişoara. Următorul meci, al doilea al seriei, are loc astăzi, de la ora 20.00, în sala "Constantin Jude" din Timişoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările