Victor Ponta, refuzat de doi dintre cei mai buni prieteni pe care i-a chemat în Pro România: „Sunt mai puţin curajoşi”

Victor Ponta, refuzat de doi dintre cei mai buni prieteni pe care i-a chemat în Pro România: „Sunt mai puţin curajoşi”

Victor Ponta FOTO Octav Ganea/Inquam Photos

Prezent la Timişoara, unde s-a întâlnit cu mai mulţi primari PSD cărora le-a cerut să îl ajute fără să plece din PSD, fostul premier Victor Ponta a declarat că a încercat să îi atragă alături de el şi pe doi dintre cei mai buni prieteni ai săi: fostul premier Sorin Grindeanu şi senatorul PSD, Eugen Dogariu.

Doi dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui Victor Ponta din Timiş, fostul premier Sorin Grindeanu şi senatorul PSD Eugen Dogariu, refuză să intre în Pro România, partid fondat de Victor Ponta şi Daniel Constantin. Aflat în vizită la Timişoara, unde s-a întâlnit cu mai mulţi primari PSD cărora le-a cerut sprijinul, Victor Ponta a declarat că a vorbit „de multe ori” cu Grindeanu şi Dogariu pe acest subiect, dar nu a reuşit să îi convingă.

„M-aş bucura în primul rând pentru ei (n.r. să intre în Pro România). Nu cred că gândesc la fel ca Dragnea sau se simt bine în prezenţa echipei lui Dragnea. Domnul Dogariu e senator, domnul Grindeanu e preşedintele unei autorităţi. Nu vorbesc neapărat de ei doi. Vorbesc de oameni alături de care am făcut politică pentru că gândeam la fel, arătam la fel, făceam parte din aceeaşi gândire politică. Mai departe, ce vor decide ei trebuie să îi întrebaţi pe ei. Am vorbit de multe ori şi ce vor face ei, decid ei, dar sunt absolut convins că nu sunt în inima lor cei mai mari iubitori de Dragnea şi Dăncilă. Dacă încă mai stau în PSD, înseamnă că probabil mai au nişte motive personale”, a declarat Victor Ponta.

Unul dintre motivele invocate de Ponta este acela că Dogariu şi Grindeanu „sunt mai puţin curajoşi, sunt mai timizi”. „Sunt prietenii mei şi nu o să mă auziţi vorbind de rău pe cineva. Cei care am pornit acest proiect avem uşa deschisă, dar nu vine nimeni după aceea să se pună în capul mesei”, a mai declarat Victor Ponta.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: