Vestul sălbatic. Trei femei din Timiş, omorâte în ultimele patru zile. Doi dintre criminali sunt încă liberi

Vestul sălbatic. Trei femei din Timiş, omorâte în ultimele patru zile. Doi dintre criminali sunt încă liberi

Poliţiştii de la Omoruri au de elucidat două crime misterioase petrecute weekend-ul trecut FOTO Dănuţ Zuzeac

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş se confruntă cu o situaţie rar întâlnită, fiind nevoiţi să ancheteze trei crime petrecute în apropierea oraşului Lugoj în ultimele patru zile. Ultima crimă a avut loc marţi seara. Principalul supect a fost reţinut, dar în cazul celorlalte două crime, autorii sunt încă în libertate.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie din localitatea timişeană Topolovăţu Mare, comună situată între Timişoara şi Lugoj, a fost omorâtă în bătaie, marţi seara, iar principalul suspect este chiar soţul femeii. Potrivit unor surse apopriate anchetei, pe fondul unei boli psihice de care suferea femeia şi a consumului de alcool, între cei doi soţi au avut loc mai multe certuri în urma cărora bărbatul şi-a omorât soţia în bătaie.

„În fapt s-a reţinut că  în cursul zilei de 29.05.2016, atât în jurul orei 1500 cât şi în jurul orei 19. 15, în timp ce se afla la locuinţa sa situată într-o  localitate din  jud.Timiş, i-a aplicat cu violenţă soţiei sale I. R. multiple lovituri cu pumnii, picioarele precum şi cu o coadă de mătură şi un lăteţ din lemn, în cap, peste torace şi abdomen, lovituri în urma cărora  victima   a suferit un politraumatism soldat cu traumatism cranio-cerebral cu hema-toame epicraniene şi hemoragie subdurală, traumatism toracic cu multiple fracturi costale bilateral şi traumatism abdominal cu ruptură hepatică şi hemiperitoneu, leziuni de violenţă ce au condus în ziua următoare,  respectiv în data de 30.05.2016, la decesul acesteia  incinta locuinţei”, au arătat procurorii timişeni care l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore.

Crima de la Topolovăţ nu este singura petrecută în ultima săptămână în judeţul Timiş. Weekend-ul trecut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au fost chemaţi în comuna Margina, la domiciliul unei femei găsite fără suflare în propria locuinţă. La faţa locului au ajuns imediat specialiştii criminalişti, dar şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, care au început o anchetă. Cercetările la faţa locului au scos la iveală faptul că femeia a fost violată şi ucisă.

O altă crimă a avut loc sâmbătă, la Lugoj. Poliţia a fost anunţată că pe un câmp de la marginea oraşului se află cadavrul unei femei. Ancheta a scos la iveală că e vorba de o femeie de 54 de ani din judeţul Hunedoara, îngrijitoare la o fermă de vaci din zonă. Poliţiştii au constatat că femeia a fost ucisă după ce a fost lovită cu un obiect dur în cap. 

Atât în cazul de la Margina, cât şi în cazul de la Lugoj, autorii sunt încă în libertate, procurorii aşteptând testul unor rezultate ADN pentru a putea identifica suspecţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările