Vesta antiglonţ l-ar fi putut salva pe poliţistul Cristian Amariei. „Cum se poate apăra un poliţist cu pieptul gol şi cu pistol vechi de 45 de ani?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP) Timiş, printr-o postare pe Facebook, cere demisia ministrului Carmen Dan.

Poliţiştii din Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP), prin Cristian Danciu, preledintele Biroului Teritorial Timiş, cer demisia ministrului Carmen Dan, după împuşcarea colegului lor de la Recaş.

„Fiecare misiune, o <ruletă rusească>! Vesta antiglonţ l-ar fi putut salva pe Cristian Amariei! Astăzi a mai murit unul de-ai noştri! La numai 43 de ani, Cristian Amariei- agent şef principal la poliţia Recaş-IPJ Timiş, a căzut la datorie împuşcat de un interlop urmărit internaţional. A căzut răpus de două gloanţe într-o luptă inegală. Cum se poate apăra un poliţist cu <pieptul gol>, fără vestă antiglonţ, cu pistolul din dotare vechi şi de 45 de ani!? Strigăm adevărul să se audă, să se ştie: vestele antiglonţ nu ajung tuturor lucrătorilor! Revoltător, aşa a sfârşit colegul nostru Cristian Amariei, răpus de <ruleta rusească> pe care sistemul a creat-o!  Doamnă ministru, DEMISIA!
 

Domnilor politicieni preocupaţi doar de graţierea corupţilor şi lupta pentru putere, plecaţi! Pentru poliţişti n-aţi făcut legi, nici măcar un Statut corect, ne-aţi transformat în ţintele mişcătoare alee infractorilor! 

Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul, Cristian, eroul şi colegul nostru curajos!”, a scris Cristian Danciu, pe pagina de Facebook SNAP.

Citiţi şi:

Pagina de Facebook Infotrafic Timiş a blocat postările despre filtre de poliţie. Internauţii vin în spijinul poliţiştilor care caută un ucigaş

VIDEO Mărturia femeii care i-a dat primul ajutor poliţistului împuşcat: „Poliţia şi salvarea au venit cam târziu. Cred că a fost după o oră, foarte târziu!“


Vesta antiglonţ l-ar fi putut salva pe poliţistul Cristian Amariei. „Cum se poate apăra un poliţist cu pieptul gol şi cu pistol vechi de 45 de ani?”

Ucigaşul poliţistului din Timiş, încă liber. Căutările sistate pe timpul nopţii au fost reluate: „Este rănit destul de serios”

VIDEO Prima reacţie a Poliţiei Române în cazul poliţistului ucis în misiune. Carmen Dan: „Se întâmplă şi astfel de tragedii”

Reacţia lui Traian Berbeceanu după uciderea unui poliţist aflat în misiune: „Nu, doamnă ministru. Colegul nostru nu avea echipament de protecţie”

Fugarul care a împuşcat mortal un poliţist este recidivst. A fost condamnat la 16 ani de închisoare şi era urmărit pentru că a atacat un fermier cu cuţitul

Filmul evenimentelor în cazul poliţistului din Timiş împuşcat mortal. Fugarul s-a ascuns într-o casă de unde a deschis focul

Cine este poliţistul împuşcat mortal de un tâlhar dat în urmărire generală. Avea 44 de ani şi era tatăl a doi copii

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite