VIDEO Urmărire ca în filme pe străzile Timişoarei. Poliştii au tras zeci de focuri de armă după un tânăr fără permis

VIDEO Urmărire ca în filme pe străzile Timişoarei. Poliştii au tras zeci de focuri de armă după un tânăr fără permis

Şoferul maşinii cu numere provizorii i-a „alergat” pe poliţişti prin tot oraşul FOTO pressalert.ro

Urmărire ca în filme pe străzile din Timişoara. Totul s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri. Un tânăr care conducea fără permis a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilui, fugind zeci de kilometri cu Poliţia pe urme. Poliţiştii au tras zeci de focuri de armă până să îl poată opri pe fugar, care este pizzer în Timişoara.

Poliţiştii din Timişoara au fost nevoiţi să tragă zeci de focuri de armă pentru a-l opri pe un şofer care a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor. Potrivit pressalert.ro, un echipaj de Poliţie a vrut să îl oprească pe tânărul aflat la volanul unui Ford K cu numere provizorii. Şoferul a refuzat să oprească, iar poliţilştii au plecat în urmărirea lui, solicitându-le să intervină tuturor echipajelor aflate în teren la ora respectivă.

Potrivit sursei citate, şoferul a circulat prin Calea Aradului şi Calea Şagului. A ajuns apoi în centrul oraşului unde a circulat pe contrasens pe o stradă cu sens unic şi a fost la un pas să lovească doi poliţişti. Poliţiştii au tras zeci de focuri de armă, unele lovind luneta autoturismului, altele caroseria şi cauciucurile. Rămas fără cauciucul din dreapta faţă, nimerit de un glonţ, şoferul a continuat să conducă câţiva km. În final a fost prins în aproape de zona centrală a oraşului, pus la pământ şi încătuşat. Tânărul nu avea alcoolemie, motivul pentru care a fugit de Poliţie fiind acela că nu are permis.


Sursa video: Opinia Timişoarei


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: