UPDATE Reţeaua de proxeneţi care "păstorea" 30 de prostituate a fost arestată la Tribunalul Timiş

UPDATE Reţeaua de proxeneţi care

Lucreţia Moldovan a fost reţinută pentru proxenetism

După ce şi-a petrecut noaptea în Arestul Poliţiei Timiş, clanul Moldovan a fost dus la Tribunalul Timiş. În acestă după-amiază judecătorii i-au audiat pe cei patru bărbaţi şi pe cele două femei suspectaţi de implicare în reţea şi au decis să-i lase după gratii.

UPDATE, ORA 15,50

Magistraţii Tribunalului Timiş au eliberat mandate de arestare pe numele celor şase persoane. Cinci dintre ei au primit mandate de arestare pentru 29 de zile, iar unul dintre ei Daniel Moldovan, a primit mandat de arestare pentru 19 zile, deoarece este minor, are doar 16 ani.

Norma obligatorie a prostituatelor minore traficate de ţiganii proxeneţi: sex de 100 de euro pe zi


Procurorii au cerut magistraţilor arestarea preventivă pentru 29 de zile, pentru proxenetism, constituire de grup infracţional organizat şi trafic de minori, după ce, iniţial, cei şase au fost reţinuţi timp de 24 de ore, prin ordonanţă a procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.
Liderul clanului, Dan Moldovan, alături de Dorel, Daniel, Mircea, Lucreţia Moldovan şi Margareta Varadi au fost reţinuţi joi dimineaţa, în Piaţa Traian, în urma unor descinderi ale trupelor speciale. Liderul clanului a fost luat cu Ambulanţa în timpul percheziţiei, dar după ce a primit îngrijiri medicale a ajuns tot în arest.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA DESCINDEREA POLIŢIEI

„Păstoreau” minore
Proxeneţii „păstoreau” 20 de fete minore racolate începând din 2008. Tinerele, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, erau scoase la agăţat pe şoselele de la periferia Timişoarei. Alte 11 tinere, cu vârste între 18 şi 28 de ani, se prostituau şi ele pentru clanul lui Moldovan, iar poliţiştii presupun că gruparea a câştigat câteva sute de mii de euro în ultimii doi ani. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe săbii, topoare şi cuţite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: