UPDATE Poliţia a inaugurat la Auchan sezonul amenzilor pentru artificii

UPDATE Poliţia a inaugurat la Auchan sezonul amenzilor pentru artificii

Magazinul s-a ales cu o amendă de 3.000 de lei

Unul dintre cele mai mari hypermarketuri din Timişoara a fost amendat cu 3.000 de lei de către poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice, deoarece nu păstra în spaţii special amenajate artificiile pentru tort.

Reprezentanţii magazinului s-au ales cu o amendă de câteva mii de lei, în urma unui control realizat ieri de poliţiştii timişeni. Aceştia au constat că angajaţii nu respectă normele legale de depozitare a artificiilor şi nici nu există o autorizaţie de la poliţie pentru comercializarea de artificii, în magazinul Auchan.

Controlul poliţiştilor face parte din operaţiunea poliţiştilor împotriva comercializării ilegale a artificiilor, în perioada sărbătorilor de iarnă, iar controlul a debutat la Auchan. "În perioada 15 noiembrie 2010 - 15 ianuarie 2011, la nivel naţional se desfăşoară acţiunea ,,FOC DE ARTIFICII 2010,,  pentru verificarea legalităţii achiziţionării, deţinerii, comercializării şi folosirii obiectelor artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice de către persoanele juridice, în perioada sărbătorilor de iarnă 2010 - 2011", a declarat Marinela Hotico, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Reprezenanţii Auchan au refuzat să comenteze incidentul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: