Un camion a fost lovit de tren. Şoferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu indicatorul Crucea Sfântului Andrei

Un
camion a fost lovit de tren. Şoferul nu s-a asigurat la
trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu indicatorul Crucea Sfântului
Andrei

Tir lovit de tren FOTO DRDP

Circulaţia rutieră a fost închisă miercuri seara pe Drumul Naţional 59 C din cauza unui accident feroviar, anunţă Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un camion a fost lovit de trenul Regio între localităţile timişene Comloşu Mare şi Teremia Mare. Conform primelor informaţii, şoferul camionului nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu indicatorul Crucea Sfântului Andrei şi nu a mai reuşit să traverseze liniile în timp util.

În urma impactului, trenul a deraiat. Şoferul camionului a fost rănit uşor fiind transportat la spital. Cei cinci pasageri din tren nu au fost răniţi.

Conform DRDP, se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în jurul orei 21.00. Până atunci se poate folosi ruta ocolitoare: DN59A Jimbolia - DJ594 Lovrin - DN6 Sânnicolau Mare.



Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: